Υπηρεσίες

Βιομηχανικός Σχεδιασμός

Μπορούμε να σχεδιάσουμε τα πάντα για σας χρησιμοποιώντας Παραμετρική Μοντελοποίηση (Parametric Modeling) ώστε να δημιουργήσουμε πραγματικά 3D μοντέλα.

industrial designΗ Expertcam στην πολυετή συνεργασία της με τις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις και εταιρείες, είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της το «καλύτερο στην κατηγορία" από πλευράς τεχνογνωσίας σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας σχεδιασμού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε τις ιδέες σας. Οι ειδικευμένοι βιομηχανικοί μηχανικοί μας θα συγκεντρώσουν όλες τις πληροφορίες για τα σχέδια των ιδεών σας. Αντίστοιχα θα σας συμβουλέψουν, εφόσον απαιτείται, για την απαραίτητη αισθητική και την εργονομία προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το τελικό μοντέλο έχει παραδοθεί όπως αρχικά ζητήθηκε πάντα με γνώμονα την ελαχιστοποίηση του κινδύνου των διαδοχικών αλλαγών. Ωστόσο, εάν υπάρχει ανάγκη για αλλαγές της τελευταίας στιγμής, με τη χρήση των κορυφαίων προϊόντων CAD (Siemens NX και Solid Edge) οι τυχόν αλλαγές γίνονται σε μηδαμινό χρόνο ελαχιστοποιώντας το χρόνο παράδοσης.

industrial design2Όλα τα project από το στάδιο της αρχικής ιδέας έως το τελικό μοντέλο χειρίζονται με επαγγελματισμό παρέχοντας πλήρη ικανοποίηση στον πελάτη. Απόδειξη είναι η μεγάλη γκάμα των σχεδιασμένων προϊόντων μας. Δεν έχει σημασία το σχήμα και η δυσκολία τους, η Expertcam θα το σχεδιάσει σωστά από την πρώτη στιγμή και θα σας το παραδώσει άμεσα βάσει των δικών σας προδιαγραφών.

Τα σχεδιασμένα μοντέλα μας είναι πλήρως συμβατά με όλα τα συστήματα CAD. Αν το δικό σας σύστημα CAD είναι εξοπλισμένο με τα κατάλληλα εργαλεία μπορείτε να κάνετε ακόμα και τις δικές σας αλλαγές.

Νέα

whydesign

NX CONTINUOUS RELEASE

siemensveromoldexgomgravoenvision