Προφίλ

Στόχοι

Η Expertcam είναι μία επιτυχημένη εταιρεία μεταπώλησης κορυφαίων συστημάτων CAD / CAM / CAE από το 1992. Παράλληλα, θεωρούμε τους εαυτούς μας ως μια τεχνική εταιρεία. Η πλειοψηφία του προσωπικού μας έχει τεχνικό υπόβαθρο. Ο τομέας των υπηρεσιών είναι ένας τομέας πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία μας διότι δημιουργεί τη βάση για την προστιθέμενη αξία των προϊόντων της.

Κατά συνέπεια η Expertcam δεν είναι ενεργή στην ελληνική αγορά ως εμπορικός αντιπρόσωπος των ξένων εταιρειών, αλλά ως πάροχος των προϊόντων VAR - (Value Added Reseller) που προσθέτει αξία στην μορφή των υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εστιάζει στον τομέα των υπηρεσιών επεκτείνοντας τους τομείς στους οποίους μπορούμε να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας.

Ιστορικό

Η εταιρεία ΕXPERTCAM M.IKE. στην πρώτη της μορφή ως αμιγώς τεχνική εταιρεία, ασχολήθηκε με την σχεδίαση και παραγωγή πλήθους εξαρτημάτων για μικρές και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες. Η εμπειρία και τεχνογνωσία που απέκτησε η ΕXPERTCAM μέσα από την δραστηριότητα αυτή, αποτέλεσε τη βάση για την αντιπροσώπευση και σωστή υποστήριξη στην Ελληνική αγορά καταξιωμένων CAD/CAM/CAE λογισμικών.

Όραμα

Είμαστε μια εταιρεία τεχνολογίας λογισμικού προσανατολισμένη στην επιτυχία των πελατών της, στην ανάπτυξη προϊόντων, την κατασκευή, την τυποποίηση και τη συντήρηση.

Σε μία συνεργασία εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, σχεδιάζουμε με αξιοπιστία ολοκληρωμένες και μελλοντικά-αποδεδειγμένες λύσεις για τον κύκλο ζωής των προϊόντων (PLM) συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών μερών και κυρίαρχων δεδομένων διαχείρισης.

 

 

 

 

Νέα

whydesign

NX CONTINUOUS RELEASE

siemensveromoldexgomgravoenvision